CLOSE
0 Pirkinių krepšelis €0,00
CLOSE

JŪSŲ KREPŠELIS ŠIUO METU TUŠČIAS

Ar jau matėte TipiTapi.lt asortimentą? Mes jį plečiame kiekvieną dieną!

Prabangi kolekcija Tutis Viva Luxury – solidus įvaizdis ir pravaržumas

Pagal Sales Tipi Tapi
0 Komentarai
Prabangi kolekcija Tutis Viva Luxury – solidus įvaizdis ir pravaržumas

Viva modelis skaičiuoja jau 7 metus ir yra cikliškai tobulinamas atsižvelgiant į klientų ir partnerių atsiliepimus. Tutis Viva yra vienas populiariausių ir sėkmingiausių, laiko patikrintų mūsų modelių.  Tutis Viva Luxury kolekcija – tai puikus išskirtinai prabangios išvaizdos ir aukščiausios klasės techninių charakteristikų derinys!

 

Dizainas

Viva Luxury kolekcija pagaminta iš aukščiausios kokybės blizgančios eko odos, kuri suteikia vežimėliui nepakartojamo žavesio ir sukuria prabangos įvaizdį. Ši eko oda taip pat yra naudojama ir drabužių pramonėje, tad iš vidaus ji yra puikiai kvėpuojanti, o iš išorės atspari vandeniui, tad užklupus netikėtam lietui, medžiaga neperšlaps.

Naujoji Luxury kolekcija lydės jus nuo pirmųjų pasivažinėjimų su naujagimiu iki nuotykių kupinų kelionių su savo jau paaugusiu mažyliu.

  

Inovacijos

Viva modelis turi vieną iš didžiausių Tutis sukurtų inovacijų – antros kartos termoreguliacinį lopšį Thermocot™. Didelis ir erdvus lopšys yra viena svarbiausių kokybiško miego sąlygų. Thermocot™ lopšys suteikia pakankamai erdvės vaikui, kurioje jis gali nevaržomai judėti ir miegoti jam patogiose pozose.

Lopšio termoreguliacinės savybės apsaugo nuo drėgmės susikaupimo, reguliuoja mikroklimatą ir užtikrina oro cirkuliaciją. Negana to, lopšio sienelės yra storos, tvirtos ir aukštos, kad kūdikis jaustųsi saugiai.

 

Manevringumas

Trečios kartos Tutis Viva modelio važiuoklė pasižymi itin dideliu manevringumu:

  • Važiuoklė turi dvi amortizacines sistemas: galinė amortizacinė sistema prisitaiko pagal mažylio svorį ir sugeria kelio nelygumų smūgius. Šoninė amortizacinė sistema yra reguliuojama pagal kelio dangos paviršių, nustatant kietesnę ar minkštesnę amortizaciją.
  • Papildomai amortizuoja ir antros kartos Real Gel™ ratai, kuriuos yra paprasčiau prižiūrėti: nereikia tikrinti oro slėgio, nebaisu, kad pradursite ratą.
  • Patobulinta rankenos forma palengvina vežimėlio valdymą.
  • Atnaujintos važiuoklės konstrukcija yra kompaktiškesnė, išlaikant išskirtines lengvumo, tvirtumo charakteristikas.
  • Atsižvelgiant į griežtus saugos reikalavimus, visi vežimėlio rėmo lankstai yra uždaros konstrukcijos, taip užtikrinant apsaugą nuo pirštų prispaudimo.
  • Važiuoklės krepšys yra didelės talpos bei uždaras, tad galėsite saugiai laikyti norimus daiktus.

   

Komfortas

Kuriant Viva modelio sėdimą dalį didelis dėmesys buvo skiriamas kūdikio komfortui užtikrinti:

  • Sėdimosios dalies yra paaukštinta 3cm, kad vaikas galėtų mėgautis vežimėliu dar ilgiau;
  • Patogi sėdimoji dalis turi horizontalią padėtį, nulenkiant nugarėlę pilnai žemyn ir šiek tiek pakeliant reguliuojamą pakojuką. Stogelis turi prailginimą bei ventiliaciją, tad nors ir paaugęs, vaikas gali ramiai miegoti sėdimojoje dalyje esant bet kokioms oro sąlygoms.
  • Sėdimoji dalis turi dvi keliavimo pozicijas: žiūrėjimo į tėvus ir į žiūrėjimo į pasaulį.
  • Vežimėlis susilanksto kompaktiškai kartu su važiuokle, tad tinka įvairioms kelionėms tiek mieste, tiek už jo ribų.

 

Daugiau informacijos apie Tutis Viva Luxury vežimėlį.

by Sales Tipi Tapi

ĮRAŠO KOMENTARAI

Rašyti komentarą


Prašome atkreipti dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinami, prieš juos paskelbiant.