CLOSE
0 Pirkinių krepšelis €0,00
CLOSE

JŪSŲ KREPŠELIS ŠIUO METU TUŠČIAS

Ar jau matėte TipiTapi.lt asortimentą? Mes jį plečiame kiekvieną dieną!

Mažučiams tampa Tipi Tapi. Kodėl atsinaujinome?

Pagal UAB Mažutis
0 Komentarai
Mažučiams tampa Tipi Tapi. Kodėl atsinaujinome?

Mažučiams tampa Tipi Tapi. Kodėl atsinaujinome?

Vaikelio laukimas– džiugesio ir laimės, naujų atradimų bei patirčių laikotarpis. Deja, kartais šis laukimo laikotarpis tampa apsunkintas visais darbais ir sprendimais, kuriuos būsimiesiems tėveliams reikia priimti ruošiantis susitikimui su mažyliu. Jau daugiau nei du dešimtmečius mūsų komanda ieško sprendimų, leidžiančių tėvams patirti pilnavertį džiaugsmą auginant kūdikį. Ilgametė patirtis leido išvystyti naujo koncepto parduotuvės platformą Jums ir Jūsų mažiesiems. Mūsų parduotuvė aprūpins Jus visais produktais reikalingais vaikučių atėjimui: nuo drabužėlių iki vežimėlių.

Nuo birželio 17 dienos Kaune, Raudondvario pl. 127 duris atvers nauja mūsų parduotuvė – Tipi Tapi Baby Boutique. Kuo ši parduotuvė skirsis nuo kitų? Mūsų konsultantės apie vežimėlius ir kitas kūdikių prekes žino viską! Pačios būdamos mamos, jos supras jūsų poreikius ir padės išsirinkti labiausiai tinkančias prekes. Būsimiems ir jau esamiems tėveliams organizuosime renginius su gydytojais, psichologais, akušerėmis bei kitų sričių specialistais, kad profesionaliai padėtume jums ne tik su prekių pasirinkimu, bet ir vaikelio auginimo klausimais.

Savo prekių asortimente esame atrinkę geriausius produktus savo kategorijose. Kasmet dalyvaujame tarptautinėse kūdikių prekių parodose, tad gilinamės į visas naujienas, o labiausiai patikusius produktus savo parduotuvėje siūlome ir Lietuvos mamytėms ir tėveliams. Mūsų konsultantės padės išsirinkti labiausiai poreikius atitinkančius kūdikio sutikimui reikalingus daiktus, kurie tarnaus ilgai ir kokybiškai. Palengvėjimas tėvelių akyse, kurį matome kaskart jiems įsigijus tinkamą prekę, ir mažylio laukimo džiaugsmas mus įkvepia kasdien judėti pirmyn.

Taupydami jūsų laiką, teikiame konsultacijas žinutėmis ir telefonu jums patogiu metu. Suprantame, kad dirbantiesiems labai sunku darbo metu atrasti laiko, dėl to kviečiame su mumis susisiekti taip pat ir vakarais bei savaitgaliais, atsakome iškart. Patariame ir pasiūlome prekes, geriausiai atitinkančias jūsų poreikius.

Visoms Tipi Tapi prekėms taikome nemokamą prekių pristatymą į namus per 1 darbo dieną bei suteikiame 30 dienų prekės grąžinimo garantiją . Pasirinkę vežimėlį mūsų parduotuvėje galėsite būti ramūs, kadangi vežimėliams galioja net 24 mėnesių garantija, o serviso paslaugas gausite tą pačią dieną, kad jūsų ir mažylio kelionės nė kiek nesusitrukdytų.

Tipi tapi - nuo pirmųjų vaikystės dienų, mažais žingsneliais, kartu.

 

by UAB Mažutis

ĮRAŠO KOMENTARAI

Rašyti komentarą


Prašome atkreipti dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinami, prieš juos paskelbiant.