CLOSE
0 Pirkinių krepšelis €0,00
CLOSE

JŪSŲ KREPŠELIS ŠIUO METU TUŠČIAS

Ar jau matėte TipiTapi.lt asortimentą? Mes jį plečiame kiekvieną dieną!

Atsinaujinęs Noordi prekinis ženklas pristatė naują kolekciją!

Pagal Sales Tipi Tapi
0 Komentarai
Atsinaujinęs Noordi prekinis ženklas pristatė naują kolekciją!

Vaikiškų vežimėlių prekinis ženklas Noordi yra kilęs iš Šiaurės regiono, kur puikus dizainas yra gyvenimo būdas. Noordi vežimėliai yra kuriami atsižvelgiant į kiekvieną detalę, optimalų balansą ir komfortą.

Žengiant link tvaresnių sprendimų 25 metų gamybos patirtis leido sukurti optimalią gamybos grandinę, kuria vadovaujantis Noordi gaminiai yra kuriami sąmoningai priimant sprendimus gaminti ekologiškesniu būdu, naudoti daugiau natūralių medžiagų ir palikti minimalų poveikį aplinkai.

Noordi siekia užtikrinti, kad visi gaminiai atitiktų aukštus patogumo, kokybės, vartotojų saugumo reikalavimus. Siekiant įgyvendinti šiuos tikslus buvo sukurta speciali Noordi Trigubo testavimo sistemaTM, skirta Noordi vežimėliams pereiti 3 bandymų etapus: kokybės kontrolę Noordi testavimo laboratorijoje, sertifikavimą pagal EN saugos taisykles, tikrų tėvų apžvalgas. 

 

Noordi Fjordi 2022 sukurtas nuotykiams gamtoje

Įkvėpta aktyvaus gyvenimo būdo, naujoji Noordi Fjordi 2022 kolekcija yra sukurta tyrinėti gamtą bet kokiomis oro sąlygomis. Dėl patikimos amortizacinės sistemos, antros kartos Real Gel™ratų ir manevringo rėmo, Noordi Fjordi vežimėlis yra puikus pasirinkimas aktyvioms šeimoms, mėgstančioms mėgautis aktyviomis kelionėmis gamtoje.

Siekiant užtikrinti visišką jūsų vaiko komfortą, Noordi Fjordi turi itin lengvą ir erdvų ThermoCot™ termoreguliacinį lopšį, kuris apsaugo mažylį nuo temperatūros pokyčių ir reguliuoja mikroklimatą jo viduje. Vežimėlio išorės audiniai yra atsparūs vandeniui bei degti 50+ UV apsauga. Vidiniai audiniai yra dengti specialia SILVER-PLIUS™ technologija, kuri apsaugo audinius nuo bakterijų.

 

Naujoji Noordi Fjordi 2022 pasižymi šiais atnaujinimais:

  • Atnaujinti aukštos kokybės audiniai.
  • Antrosios kartos Real Gel™ ratai suteikia papildomą amortizaciją. Šiuos ratus lengviau prižiūrėti, todėl nereikia tikrinti slėgio ar nerimauti dėl rato pradūrimo.
  • Ant važiuoklės atsirado naujas firminis logotipas su šiaurės rodykle.
  • Magnetinė 5 taškų saugos sagtis suteikia papildomą apsaugą.

Sužinokite daugiau apie Noordi Fjordi: https://www.tipitapi.lt/collections/noordi-fjordi-2021

Pamatykite vežimėlio apžvalgą

by Sales Tipi Tapi

ĮRAŠO KOMENTARAI

Rašyti komentarą


Prašome atkreipti dėmesį, kad komentarai turi būti patvirtinami, prieš juos paskelbiant.